ZO Skin Health

De “healthy skin” van dr. Obagi

Volgens de Obagi filosofie is een gezonde huid zacht, stevig, egaal van kleur, goed gehydrateerd en bestand tegen invloeden van buitenaf. Om dit te bereiken moeten lichaamseigen stoffen en cellen goed hun werk doen. Dr. Obagi heeft speciale producten ontwikkeld die deze huidverbeterende factoren stimuleren. 

Er zijn veel oorzaken waardoor je huid er minder mooi uit kan gaan zien, bijvoorbeeld door:

  • natuurlijke veroudering (rimpels, huidverslapping, ouderdomsvlekken)
  • zonbeschadiging of -verbranding
  • littekens
  • acné
  • zwangerschap (melasma)
  • hormonale veranderingen (als gevolg van bijvoorbeeld puberteit, zwangerschap, menopauze of bepaalde operaties)

Dr. Zein Obagi tegen huidkanker

De producten van dr. Zein Obagi verminderen de kans op het ontwikkelen van huidkanker. DNA-schade van de huid leidt vaker dan we denken tot diverse vormen van huidkanker. Door het verouderen van de huidcellen gaan de huidcellen slechter functioneren. Dit wordt verergerd door blootstelling aan UV-licht, ook als het niet zonnig is. Door de huid op de juiste manier te stimuleren en verzorgen, wordt de celfunctie hersteld.

ZO Skin Health

Met ZO Skin Health van dr. Zein Obagi onderhoud je de huid, zodat je ook op de lange termijn geniet van een gezonde huid met een egale teint en zonder rimpeltjes. Anders dan de traditionele huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Door hoge doseringen actieve ingrediënten – zoals retinol, vitamine c en melkzuur – toe te voegen aan de huid, worden de cellen weer geactiveerd en komt de collageen- en elastineproductie extra op gang. Met ZO Skin Health investeer je in de gezondheid van je huid. Wij vertellen je graag meer over welke producten van ZO Skin Health passen bij jouw unieke huid, met een advies op maat.