Bindweefselmassage

Wij als huidexperts bij Original Skin willen alles uit jouw huid halen wat er in zit. De bindweefselmassage is daarom ook een absolute aanrader en eigenlijk onmisbaar in onze behandelingen.

Daarom hebben we bindweefselmassage standaard in onze gezichtsbehandelingen. Wil je een extra lange bindweefselmassage, boek dan de bindweefselmassage uitgebreid. Hierbij wordt echt de focus gelegd op een lange bindweefselmassage.

Ook te boeken in een kuur of om je huid even een boost te geven in bijvoorbeeld in voor en najaar. Na de bindweefselkuur houd je het behaalde resultaat goed bij in een gezichtsbehandelingen. Bij een kuur werken we samen voor optimale huidverbetering en daarom is het belangrijk om je huid thuis te ondersteunen, met door ons geadviseerde producten, om zo het gewenste resultaat te behalen en vast te houden.

Wat doet een bindweefselmassage en wat voor effect geeft het?

Door de bindweefselmassage verbetert de doorbloeding, de zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de conditie van de huid intensief. Het is een unieke, intensieve massagetechniek waarbij wordt gewerkt op de dieper gelegen bindweefsellagen van de huid. De functies die te maken hebben met huidherstel, collageen, elastine, de tussenstof en het vochtgehalte worden letterlijk flink onder handen genomen.

Bindweefselmassage verbetert de huid op verschillende manieren:

Door de diepe en intensieve massagetechnieken wordt de mestcel geprikkeld, welke zich in het bindweefsel bevindt. Hierdoor komt de huideigen stof histamine vrij. Deze stof zorgt voor vaatverwijding, met als gevolg een betere en verhoogde doorbloeding in de huid.

De mestcel bevat chondroïntine zwavelzuur. Dit speelt een belangrijke rol bij de opbouw van de collagene vezels, welke zorgen voor de stevigheid van de huid. Ook worden de elasticiteit en veerkracht verbeterd door het activeren van de elastinevezels.

Een blokkade in het onderhuids weefsel is één van de meest voorkomende oorzaken van onderhuidse verklevingen. Meestal komt dit voor op het voorhoofd en het kaakgebied. Dit kan worden tegengegaan of opgeheven door middel van circulatieverbetering.

Bij een slechte doorbloeding (bijvoorbeeld bij verklevingen of acne) is er sprake van een slechte bloedcirculatie. Dit betekent dat de celwanden nauwelijks in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de verhoogde doorbloeding wordt de circulatie verbeterd en de huidconditie geoptimaliseerd.

De werkzame stoffen in producten worden sneller en beter in de huid opgenomen dankzij de verhoogde doorbloeding.

Behandelindicaties

Huidveroudering
Pigment
Littekens

Prijzen

  • Bindweefsel massage uitgebreid
    € 94,50
  • Bindweefsel massage 3x 30 minuten
    € 175,50
  • Gezichtsbehandelingen voor een uur, vanaf:
    € 89,50