Icoone – gezicht

De icoone® is een mechanisch bindweefselmassage apparaat.

Door de twee gemotoriseerde rollers met de gepatenteerde roboderm technologie is het mogelijk om nu nog dieper in het bindweefsel te kunnen werken waardoor de resultaten optimaal zijn. Elke millimeter van de huid wordt gemasseerd door de geavanceerde technologie met rollers die inwaartse, uitwaartse, voorwaartse en achterwaartse bewegingen maken.

De icoone werkt door de diepe bindweefselmassage doorbloedend en maakt het bindweefsel op een milde manier los waardoor de huid wordt voorzien van zuurstof en voedingsstoffen wat direct de celstofwisseling verbetert. Dit zet de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur in gang. Het alveolaire netwerk (het netwerk van bloedvaten en vezels direct onder de huid) wordt gestimuleerd en zorgt direct voor versteviging en vermindering van rimpels. De combinatie van de mechanische stimulatie van de rollers zorgt voor een nog intensievere werking en daardoor voor meer en sneller resultaat. De rollers creëren 1180 micro stimulaties per dm2 wat zorgt voor herstel van de natuurlijke cel functie. Elke behandeling is 100% natuurlijk en veilig. Wij zijn dol op de icoone®.

 

Hoe werkt de Icoone?

De  icoone® is een mechanisch bindweefselmassage apparaat en het enige systeem wereldwijd die (dankzij de Roboderm® technologie) vele indicaties kan behandelen door de Multi Micro Alveolar Stimulation (M.M.A.S.). Dit geeft een intensieve en effectieve stimulatie  in het bindweefsel waardoor je gegarandeerd resultaat ervaart vanaf de eerste behandeling.

Door de twee gemotoriseerde rollers  is het mogelijk om nu nog dieper in het bindweefsel te kunnen werken waardoor de resultaten optimaal zijn. Elke millimeter van de huid wordt gemasseerd door de geavanceerde technologie met rollers die inwaartse, uitwaartse, voorwaartse en achterwaartse  bewegingen maken. Dat is echt uniek want het verbetert jouw huidconditie en je huid wordt daardoor gezonder.

De icoone® werkt door de diepe bindweefselmassage doorbloedend en maakt het bindweefsel op een milde manier los waardoor de huid wordt voorzien van zuurstof en voedingsstoffen wat direct de celstofwisseling verbetert. Dit zet de aanmaak van collageen,  elastine en hyaluronzuur in gang.  Voor een strakkere en gezonde huid. Het alveolaire netwerk (het netwerk van bloedvaten en vezels direct onder de huid) wordt gestimuleerd en zorgt direct voor versteviging en vermindering van rimpels.

De combinatie van de mechanische stimulatie van de rollers zorgt voor een nog intensievere werking en daardoor voor meer en sneller resultaat. De rollers creëren 1180 micro stimulaties per dm2 wat zorgt voor herstel van de natuurlijke cel functie.

Behandelindicaties

Huidveroudering
Pigmentvlekken
Rode huid
Littekens
Cellulite
Contour verbetering
Verbeteren van bloedcirculatie
Stimuleren van lymfedrainage
Lipoedeem/Lymfoedeem

Prijzen

 • Icoone gezicht & hals
  € 92,00
 • Icoone gezicht, hals & decolleté
  € 104,00
 • Icoone gezicht & hals in de gezichtsbehandeling
  +€ 71,00
 • Icoone gezicht, hals & decolleté in de gezichtsbehandeling
  €93,00
 • Icoone gezicht 15 minuten in de gezichtsbehandeling
  €41,50