Biopeeling

Het betekent natuurlijke (bio) exfoliatie (peeling). De peeling geeft na één keer al een prachtig resultaat, dit wordt in kuurverband alleen maar versterkt.

 

De biopeeling bevordert de celdeling van je huid, waardoor er sneller een “nieuwe huid” aan het huidoppervlak verschijnt. Dit proces, wat normaal gesproken een maand duurt, wordt verkort naar ongeveer tien dagen. Het mooie van de biopeeling is dat deze ook kan worden toegepast in de zomer.

Wat voor effect geeft een Biopeeling?

De biopeeling heeft een positief effect op acne, pigmentvlekken, littekens (oppervlakkig), grove poriën, rimpels en een verslapte huid.

De behandeling kan eenmalig toegepast worden in een behandeling maar voor het mooiste resultaat is een kuur van drie keer aan te raden. Bij een kuur werken we samen voor optimale huidverbetering en daarom is het belangrijk thuis ook aan de slag te gaan, met door ons geadviseerde producten, om zo het beste uit je huid te halen. Wanneer we een kuur starten zal er een tussentijd van ongeveer 10 dagen zitten tussen de behandelingen. We adviseren een kuur van minimaal drie keer.

Behandelindicaties

Acne/onzuivere huid
Huidveroudering
Pigmentvlekken
Littekens

Prijzen

  • Biopeeling kuur van drie keer een half uur
    € 225,-
  • Gezichtsbehandeling met biopeeling van een uur
    € 124,50
  • Biopeeling is als toevoeging in de behandeling
    € 35,-