Microneedling

Bij Original Skin werken wij met twee soorten van microneedling. Bij ons heb je de keuze uit de SkinPen en de Vivace (met toevoeging van Radiofrequentie). Afhankelijk van het resultaat en de wensen zullen we samen de juiste keuze maken.

Lees hieronder alles over de Vivace!

 

Bij deze behandeling zijn door ons geadviseerde producten noodzakelijk. Vraag ons om advies voor de juiste producten.

Wat is de SkinPen?

De huid in de diepte vernieuwen, dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen.

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld.

Skinpen & Vivace

Met medisch micro-needling worden, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine openingen in je huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. Je huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender

De Vivace is een populaire en veilige methode voor huidverbetering en verstrakking op een natuurlijke manier zonder operatie. Met weinig downtime (herstel)!! En het zet de huid aan het werk, doorat er naast de kleine openingen die in de huid worden gemaakt met steriele naalden ook gewerkt wordt met RF. Daardoor zal de huid meer vernieuwen en verstrakken en dat geeft mooie resultaten.

 

Microneedling staat al jarenlang bekend om goede resultaten en de Vivace Microneedling met radiofrequentie (RF) behandeling werkt volgens de nieuwste technologie. Het unieke aan de Vivace is dat de behandeling Microneedling combineert met radiofrequentie. Radiofrequentie helpt om de collageen aanmaak in ons lichaam te boosten en aan te maken. Door de radiofrequentie wordt er extra warmte in de huid aangebracht waardoor er nog meer huidverstrakking/verbetering plaatsvindt en precies in de huidlaag waar wij dat graag willen hebben. Hierdoor geniet je langer van een mooi en effectief resultaat. Collageen helpt om de huid voller en stralender te maken. Tevens helpt collageen om (acne) littekens te helpen vervagen. Microneedling met radiofrequentie (RF) is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert, acne, acnelittekens en de huidtextuur verbetert. Daarnaast werkt de Vivace Microneedling RF effectief op het verkleinen van poriën, egaliseert de huidskleur en kan het ook toegepast worden op het verminderen van striae.

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Zonschade/pigment
 • Huidverstrakking
 • Huidveroudering
 • Grove poriën
 • Acne
 • (Acne) littekens
 • Striae

Voor dat we de Vivace behandeling beginnen starten we met een intake. De behandeling kan worden toegepast op alle huidtypes. De vivace bevat een kopje met 36 steriele naaldjes. Deze zorgen door gemotoriseerde bewegingen voor een gelijkmatige behandeling van de huid.

Om optimaal resultaat te krijgen adviseren wij de behandeling te doen in kuur verband van drie keer. Waarbij gebruik van, de door ons geadviseerde, producten noodzakelijk is.

Na de behandeling kan je huid wat rood, warm en gevoelig aanvoelen. Dit is vaak enkele uren na de behandeling weer weggetrokken. Er is direct resultaat zichtbaar in de huidtextuur en de huidtint. In de drie maanden na de Vivace behandeling zal de gestimuleerde collageen aanmaak het resultaat verbeteren en de huid ziet er stralend uit.

Behandel indicaties

Acne/onzuivere huid
Huidveroudering
Pigment
Littekens

Prijzen

 • SkinPen behandeling
  € 185,00
 • Vivace microneedling & RF gezicht
  € 257,00
 • Vivace microneedling & RF gezicht & hals
  € 277,00
 • Vivace micro needling & RF gezicht, hals & decolleté
  € 299,00
 • Vivace microneedling & RF hals
  € 227,00
 • Vivace microneedling & RF hals & decolleté
  €255,00