Beauty Angel

De Beauty Angel ELT (Energizing Light Technology) staat voor een innovatieve licht- en wellnessbehandeling, die de wens naar een natuurlijke huidverjonging en huidverbetering vervult. Deze nieuwe lichttechnologie stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. In tegenstelling tot andere lichtbehandelingen verstoort de Beauty Angel geen andere cellen. Je huid oogt zichtbaar egaler en stralender. Kleine rimpeltjes en pigmentvlekken in je gezicht, hals en decolleté verminderen. Dankzij de lichttechnologie wordt uw huidbeeld zichtbaar mooier. Enjoy the light en relax, want het is ook zeker een ontspannende ervaring.

Wetenschappelijk bewezen

Lichtbehandelingen met een speciale frequentie worden sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde- en cosmeticabranche toegepast. Daarnaast zijn er talloze wetenschappelijke studies, die de werkzaamheid bewijzen van lichtbehandelingen over huidverjonging. Dr. A. Sommer en Dr. D. Zhu van Universiteit Ulm hebben het lichtsysteem van de Beauty Angel vergeleken met de parameters van bestaande systemen. Zij hebben vastgesteld dat er bij de Beauty Angel sprake is van een nieuw huidverjongingssysteem.

Wat is het effect van de Beauty Angel?

De directe resultaten die je behaalt met de Beauty Angel zijn een zachtere en soepelere huid, verhoging in vochtgehalte, verbetering van het totale huidbeeld, verfijnde poriën, stralende teint, verbeterende opname en werking van cosmetische producten & een betere doorbloeding.

Op langer termijn zul je merken dat het bindweefsel steviger wordt omdat de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wordt gestimuleerd, de rimpels en fijne lijntjes verminderen en pigment zal verbleken.

Het proces van de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron houdt nog enige tijd aan na de eerste sessie. Voor een blijvende verbetering van je huid raden wij je aan een kuur te volgen van tien weken, met een frequentie van één à twee keer per week. Daarna houd je de huid in optimale conditie met één à twee keer per maand. Het is belangrijk dat je de huid met huid verbeterende producten ondersteunt. We helpen je graag met het juiste advies op maat.

Je kunt de Beauty Angel behandeling los, in kuur, of als toevoeging op een gezichtsbehandeling boeken.

Behandelindicaties

Huidveroudering
Pigmentvlekken

Prijzen

 • Beauty Angel behandeling 30min waarvan 15min de collageen lamp
  € 48,-
 • Kuur van 5 behandelingen (15 minuten)
  € 220,-
 • Kuur van 10 behandelingen (15 minuten)
  € 450,-
 • In combinatie met een gezichtsbehandeling
  +€ 25,00 extra