Microdermabrasie / Bellapeel

Microdermabrasie is een verfijnde peeling-techniek waarbij steriele aluminiumkristallen de huid als het ware ‘zandstralen’ zodat oude en dode huidcellen loskomen en met de kristallen worden afgevoerd. De microkristallen (aluminiumkristalen) verwijderen oudere huidlagen en prikkelen het regeneratievermogen van de huid, zodat nieuwe en jonge huidcellen sneller worden aangemaakt. Tijdens deze behandeling kan de diepte en werking zeer nauwkeurig worden bepaald, dat maakt deze behandeling intensiever dan een scrub en veiliger dan een chemische peeling.

Tijdens de behandeling voel je dat de kristallen licht over de huid schuren. Dit wordt over het algemeen niet als erg pijnlijk ervaren, het geeft juist een gevoel van effectiviteit. Bij plekken met huidverklevingen kan het wel iets gevoeliger zijn.

We hebben keuze uit twee soorten microdermabrasie. Degene met alluminiumkristallen of de Bellapeel met de diamanten behandelkop en serums.

 

Bij deze behandeling zijn door ons geadviseerde producten noodzakelijk. Vraag ons om advies voor de juiste producten.

Bellapeel

De BellaPeel is een Microdermabrasie apparaat waarbij gelijktijdig serums worden afgegeven. Bij de Bellapeel wordt gewerkt met een diamanten behandelkop. De diamanten behandelkop gaat over de huid, reinigt de huid en verwijdert het bovenste laagje van de dode huidcellen. Doormiddel van vacuüm ontstaan er ruimtes tussen de huidlagen, waardoor gelijktijdig serums met hoogwaardige ingrediënten diep in de huid worden gebracht. De diamantkop wordt aangepast aan het specifieke huidtype en de gevoeligheid ervan.

Na de behandeling met Microdermabrasie/Bellapeel kan de huid wat rood zijn.  Het is erg belangrijk om de huid  na de behandeling goed te verzorgen met de juiste huid verbeterende producten.

Wees voorzichtig met zon en gebruik na een Microdermabrasie/Bellapeel behandeling nog langere tijd een beschermingsfactor! Microdermabrasie kun je als een kuur (afhankelijk van het huidprobleem) ondergaan, of tijdens je gebruikelijke behandeling als opfrisser.

Effecten van een Microdermabrasie/Bellapeel behandeling

Vanaf de eerste Microdermabrasie/Bellapeel behandeling is er al verbetering zichtbaar, de huid voelt zachter aan en de oneffenheden vervagen. Naarmate je de behandeling vaker ondergaat, zullen de huid mooier en gladder worden en er stralender uitzien.

Microdermabrasie/Bellapeel is zeer geschikt voor hardnekkige (rest)acné, littekens, pigmentvlekken, een verdikte en/of vette huid, grove poriën, fijne rimpelvorming en huidverslapping.

Behandelindicaties

Acne/onzuivere huid
Huidveroudering
Pigmentvlekken
Littekens

Prijzen

  • Dermabrasie behandeling 60 minuten vanaf
    € 117,50
  • Dermabrasie in de behandeling vanaf
    € 20,00
  • Bellapeel dermabrasie (gelaat, hals, decolleté) in een gezichtsbehandeling
    +€ 40,00