Afspraak maken - Original Skin
1050
page-template-default,page,page-id-1050,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Tot onze grote spijt delen we u mede, dat het team van Original Skin, voor de komende periode van tot 20 mei geen behandelingen meer zal geven. Dit heeft alles te maken met de huidige situatie rondom het Corona virus. Ïn de praktijk is dit een hele zware beslissing die zeker invloed heeft op mij en mijn medewerksters.

 

Wel zijn we in de ochtend van 10.00 tot 13.00 open voor de verkoop van producten. We zouden het dan ook heel fijn vinden als u deze bij ons bestelt in plaats van elders. We kunnen uw steun in deze tijd zeker gebruiken. U mag ook bellen of mailen, we brengen de bestelling zo nodig kosteloos bij u thuis binnen een straal van 15 kilometer. Verder willen iedereen bedanken voor de warme reacties, de steun en het meeleven. We hopen u als trouwe cliënt, in betere tijden weer voor een behandeling te mogen ontvangen. De klap komt voor iedereen hard aan maar als iedereen elkaar steunt komt het goed. Zorg goed voor uzelf en elkaar.