Bij Original Skin draait het allemaal om huidverbetering. We geven u graag advies op het gebied van huidverzorging en huidverjonging. Last van een droge huid of meer last van rimpels? Wat te doen tegen puistjes? Een bezoekje aan Original Skin natuurlijk! Wij hebben specialisten in huis die uw huid kunnen verbeteren en daarmee uw zelfvertrouwen terug kunnen brengen.

Al onze gezichtsbehandelingen zijn inclusief een persoonlijk advies, het epileren van de wenkbrauwen en een massage van de hoofdhuid. Gaat u voor een gezichtsbehandeling van 90 minuten of langer, dan verven wij uw wimpers en wenkbrauwen kosteloos én we harsen uw gezicht waar nodig! Omdat wij u een totaal concept willen bieden, werken we samen met een cosmetisch arts. Zij geeft advies over o.a. medische peelings en injectables.

Permanente make-up zal u elke dag opnieuw veel tijd besparen. Deze make-up vervaagt niet en zal ook zeker niet uitlopen. U hoeft niet meer moeilijk te doen voor de spiegel om de perfecte wenkbrauwen te tekenen; uw wenkbrauwen zijn elke dag opnieuw weer even mooi. Een permanente eyeliner bevordert de uitstraling van uw ogen en een permanente lipliner zal de contouren van uw lippen weer mooi strak maken.

Het zou zonde zijn als een mooi verzorgde huid verborgen ging onder overtollige gezichtsharen. Daarom willen onze specialisten u graag helpen om uw huid op een professionele manier te harsen.

Géén laser, géén IPL maar SHR ontharen!
De SHR technologie heeft een unieke warmte/energie afgifte-methode die effectief de haarfollikel beschadigt en de teruggroei tegengaat.

Wij staan voor behandelingen op maat. Wij willen niet dat u verplicht een complete gezichtsbehandeling moet afnemen, als u eigenlijk alleen uw wenkbrauwen wil verven. Daarom bieden wij a la carte behandelingen: Losse behandelingen die u zelf kan uitkiezen. Op deze manier kunnen wij precies die behandelingen bieden waarvoor u bij Original Skin langs bent gekomen.