Gezichtsbehandelingen

Bij Original Skin kunnen we je huid verbeteren met verschillende behandelmethoden. Elke huid is anders, daarom bieden wij behandelingen die specifiek zijn afgestemd op jouw wensen en de behoeftes van je huid. Om een behandeling op maat te kunnen garanderen zijn onze huidexperts ervaren in verschillende soorten behandelingen met verschillende middelen.

Al onze gezichtsbehandelingen zijn inclusief een persoonlijk advies en op maat gemaakt naar jouw huidwensen. De huidexperts van Original Skin zijn heel betrokken en gaan samen met jou kijken wat het beste is voor jouw huid.

Als we gaan voor huidverbetering, dan doen wij dit samen met jou. Dat betekent dat je thuis aan de slag gaat met een passend advies van geadviseerde producten. In de behandeling kunnen wij die boost geven die je huid nodig heeft en thuis behoud je dat resultaat  door de juiste huidverzorging. Op die manier behaal je het realistische resultaat dat we samen hebben doorgenomen.

Voor dat optimale resultaat hebben we de mooiste en fijnste producten geselecteerd, daarom werken samen met hannah, HydroPeptide, ZO Skin Health en Obagi Medical. Tijdens de intake en behandeling bekijken we wat het beste is voor jouw huid. 

Wanneer je nog een level hoger wilt kun je gebruik maken van extra toevoegingen in de gezichtsbehandeling, denk daarbij bijvoorbeeld aan de Beauty Angel onze collageen lamp of de Icoone voor een extra stimulans en versteviging op het bindweefsel. Al onze mogelijkheden van extra toevoegingen in de behandeling kun je terugvinden onder het kopje soorten behandelingen.

De huidexperts van Original Skin zullen je voorzien van het juiste advies om zo samen tot een mooi huidplan te komen!

Behandelindicaties

Acne/onzuivere huid
De rode huid
Huidveroudering
Pigment
Littekens
Eczeem

vanaf 60 minuten €87.50