Bindweefselmassage

Wij als huidexperts bij Original Skin willen alles uit jouw huid halen wat er in zit. De bindweefselmassage is daarom ook een absolute aanrader en eigenlijk onmisbaar in onze behandelingen.

Daarom hebben we bindweefselmassage standaard in onze gezichtsbehandelingen. Wil je een extra lange bindweefselmassage, boek dan de bindweefselmassage uitgebreid. Hierbij wordt echt de focus gelegd op een lange bindweefselmassage.

Ook te boeken in een kuur of om je huid even een boost te geven in bijvoorbeeld voor en najaar. Na de bindweefselkuur houd je het goed bij in een gezichtsbehandelingen. Bij een kuur werken we samen voor optimale huidverbetering en daarom is het belangrijkom je huid thuis te ondersteunen , met door ons geadviseerde producten, om zo het gewenste resultaat te behalen.

Wat doet een bindweefselmassage en wat voor effect geeft het?

Door de bindweefselmasssage verbetert de doorbloeding, de zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de conditie van de huid intensief. Het is een unieke, intensieve massagetechniek waarbij wordt gewerkt op de dieper gelegen bindweefsellagen van de huid. De functies die te maken hebben met huidherstel, collageen, elastine, de tussenstof en het vochtgehalte worden letterlijk flink onder handen genomen.

Bindweefselmassage verbetert de huid op verschillende manieren:

Template is not defined.
Template is not defined.
Template is not defined.
Template is not defined.
Template is not defined.

Prijzen

  • Bindweefsel massage uitgebreid
    € 91,50
  • Bindweefsel massage 3x 30 minuten
    € 172.50