Behandelingen voor het lichaam

Bij Original Skin kunnen we je huid verbeteren met verschillende behandelmethoden. Elke huid is anders, daarom bieden wij behandelingen die specifiek zijn afgestemd op jouw wensen en de behoeftes van je huid. Om een behandeling op maat te kunnen garanderen zijn onze huidcoaches ervaren in verschillende soorten behandelingen met verschillende middelen.

Cryopen

De CryoPen bevriest ongewenst weefsel met vloeibare stikstof, zonder omliggend weefsel te beschadigen. Door de bevriezing sterft het weefsel af en komt er op natuurlijke wijze gezond weefsel voor in de plaats.

> lees meer

Ontharen

Het zou zonde zijn als een mooi verzorgde huid verborgen ging onder overtollig lichaamshaar. Daarom willen onze specialisten je graag helpen om je huid op een professionele manier te ontharen. Wij maken gebruik van verschillende behandelmethodes.

> lees meer

Icoone

Verbeter de conditie van je huid met een mechanische bindweefselmassage. De icoone® kan elke centimeter van het lichaam behandelen, zelfs de meest kwetsbare delen zoals oogleden, de binnenkant van de armen en benen, de hals en het decolleté.

> lees meer