Voor het gezicht - Original Skin

Behandelingen voor het gezicht

Bij Original Skin kunnen we uw huid op allerlei manieren verbeteren. Elke huid is anders; elke huid heeft een andere behandeling nodig. Om een behandeling op maat te kunnen garanderen zijn onze huidcoaches ervaren in verschillende soorten behandelingen met verschillende middelen.

Bindweefsel
massage

Original Skin wil absoluut alles uit de huid halen wat er in zit. De bindweefsel massage is dan een absolute aanrader. Door de bindweefsel massage verbetert de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de conditie van de huid intensief.

> lees meer

Deep tissue touch massage

Als Skin TouchTherapeut zijn wij -na een intensieve opleiding bij GreenTouch Education- in staat om zelfs de kleinste verhardingen en verklevingen in spieren en bindweefsel bij u op te sporen.

> lees meer

Biopeeling

De Bio-peeling bevordert de celdeling van uw huid, waardoor er sneller een “nieuwe huid” aan het huidoppervlak verschijnt. Dit proces, dat normaal gesproken een maand duurt, wordt verkort tot ongeveer tien dagen.

> lees meer

VI-peel

VI Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen, de huidtextuur te verbeteren en huidproblemen als acne en pigmentatie te behandelen.

> lees meer

SkinPen

Bij microneedling gebruikt de huidcoach zeer fijne naaldjes waarmee gecontroleerd kleine gaatjes in de bovenste huidlaag worden aangebracht. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

> lees meer

CryoPen

Met de CryoPen worden kleine, goedaardige afwijkingen aan het huidoppervlak bevroren met een fijne straal vloeibaar N²O-gas. Het bevroren weefsel sterft af en er komt gezonde huid voor in de plaats.

> lees meer

Hannah

Bij ons wordt u met sympathie en empathie behandeld, huidverbetering is daarbij het doel. De hannah producten worden ook speciaal op uw huid afgestemd, want iedere huid is uniek!

> lees meer

Zo skin health obagi

Volgens de Obagi filosofie is een gezonde huid zacht, stevig, egaal van kleur, goed gehydrateerd en bestand tegen invloeden van buiten. Om dit te bereiken moeten lichaamseigen stoffen en cellen goed hun werk doen.

> lees meer

Beauty Angel ELT

De Beauty Angel ELT (Energizing Light Technology) staat voor een innovatieve licht- en wellnessbehandeling, die de wens naar een natuurlijke huidverjonging en huidverbetering vervult.

> lees meer

Seyo TDA

Seyo TDA is een computergestuurde behandeling voor huidverjonging en huidverbetering, waarbij de huid niet wordt aangeraakt. Seyo TDA wordt na een korte reiniging van de huid uitgevoerd en is computergestuurd.

> lees meer

Electro-coagulatie

Electro-coagulatie is een term voor diverse technieken waarbij met elektrische stroom de huid wordt weggebrand of vaten worden dichtgeschroeid. Door de warmteontwikkeling zal de huid wat rood worden, dit blijft meestal de dag van de behandeling zichtbaar.

> lees meer

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een verfijnde peeling-techniek waarbij steriele aluminiumkristallen de huid als het ware ‘zandstralen’ zodat oude en dode huidcellen loskomen en met de kristallen worden afgevoerd.

> lees meer

Permanente make-up

Permanente make-up is ideaal om te zorgen dat u er altijd goed uitziet. De make-up loopt nooit uit en u bent ‘s ochtends snel klaar om de deur uit te gaan. Permanente make-up is heel geschikt om wenkbrauwen weer sprekend te maken.

> lees meer

Ontharen

Het zou zonde zijn als een mooi verzorgde huid verborgen ging onder overtollige gezichtsharen. Daarom willen onze specialisten u graag helpen om uw huid op een professionele manier te harsen.

> lees meer

Icoone

Met de icoone® kan elke centimeter van het lichaam behandelend worden zelfs de meest kwetsbare delen zoals oogleden en de binnenkant van de armen en benen, de hals en het decolleté.

> lees meer

Gezichtsbehandeling

Al onze gezichtsbehandelingen zijn inclusief een persoonlijk advies, het epileren van de wenkbrauwen en een massage van de hoofdhuid.

> lees meer

Cosmetisch arts

Het verouderingsproces kan ertoe leiden dat uw gezichtsuitdrukking niet meer overeenkomt met de boodschap die u uit wilt stralen. Wij bieden (medisch) cosmetische behandelingen aan die uw natuurlijke schoonheid benadrukken en zorgen voor een onbezorgde en frisse uitstraling.

> lees meer