Behandelingen voor het gezicht

Bij Original Skin kunnen we je huid verbeteren met verschillende behandelmethoden. Elke huid is anders, daarom bieden wij behandelingen die specifiek zijn afgestemd op jouw wensen en de behoeftes van je huid. Om een behandeling op maat te kunnen garanderen zijn onze huidcoaches ervaren in verschillende soorten behandelingen met verschillende middelen.

Bindweefsel
massage

De huidcoaches van Original Skin willen absoluut alles uit de huid halen wat er in zit. De bindweefsel massage is dan een absolute aanrader. Door de bindweefsel massage verbetert de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de conditie van de huid intensief.

> lees meer

Biopeeling

De biopeeling bevordert de celdeling van je huid, waardoor er sneller een “nieuwe huid” aan het huidoppervlak verschijnt. Dit proces, dat normaal gesproken een maand duurt, wordt met deze behandeling verkort tot ongeveer tien dagen.

> lees meer

Vivace

De Vivace is een populaire en veilige methode voor huidverbetering en verstrakking op een natuurlijke manier zonder operatie. Met weinig downtime (herstel)!! En het zet de huid aan het werk.

> lees meer

SkinPen

Met micro-needling wordt, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine openingen in je huid gemaakt. Dit stimuleert de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en dikker wordt.

 

> lees meer

WishPro

De WishPro is een innovatie op het gebied van huidverbetering. Het is een korte behandeling van 15 of 30 minuten die wij kunnen toevoegen in alle gezichtsbehandelingen. De WishPro combineert krachtige magneten met geavanceerde technologieën.

> lees meer

CryoPen

De CryoPen bevriest ongewenst weefsel met vloeibare stikstof, zonder omliggend weefsel te beschadigen. Door de bevriezing sterft het weefsel af en komt er op natuurlijke wijze gezond weefsel voor in de plaats.

> lees meer

Gezichtsbehandeling

Al onze gezichtsbehandelingen zijn inclusief een persoonlijk advies, het epileren van de wenkbrauwen en een massage van de hoofdhuid.

> lees meer

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een verfijnde peeling-techniek waarbij steriele aluminiumkristallen de huid als het ware ‘zandstralen’ zodat oude en dode huidcellen loskomen en met de kristallen worden afgevoerd.

> lees meer

Beauty Angel ELT

De Beauty Angel ELT (Energizing Light Technology) staat voor een innovatieve licht- en wellnessbehandeling, die de wens naar een natuurlijke huidverjonging en huidverbetering vervult.

> lees meer

Electro-coagulatie

Electro-coagulatie is een term voor diverse technieken waarbij met elektrische stroom vaatjes of bultjes op de huid kunnen worden behandeld. Door de warmteontwikkeling zal de huid wat rood worden, dit blijft meestal de dag van de behandeling zichtbaar.

> lees meer

Icoone

Verbeter de conditie van je huid met een mechanische bindweefselmassage. De icoone® kan elke centimeter van het lichaam behandelen, zelfs de meest kwetsbare delen zoals oogleden, de binnenkant van de armen en benen, de hals en het decolleté.

> lees meer

Permanente make-up

Permanente make-up is ideaal om te zorgen dat je er altijd goed uitziet. De make-up loopt nooit uit en je bent ‘s ochtends snel klaar om de deur uit te gaan. Permanente make-up is heel geschikt om wenkbrauwen weer sprekend te maken.

> lees meer

Ontharen

Het zou zonde zijn als een mooi verzorgde huid verborgen ging onder overtollige gezichtsharen. Daarom willen onze specialisten je graag helpen om je huid op een professionele manier te ontharen. Wij maken gebruik van verschillende behandelmethodes.

> lees meer

Cosmetisch arts

Het verouderingsproces kan ertoe leiden dat je gezichtsuitdrukking niet meer overeenkomt met de boodschap die je wilt uitstralen. Wij bieden (medisch) cosmetische behandelingen aan die je natuurlijke schoonheid benadrukken en zorgen voor een onbezorgde en frisse uitstraling.

> lees meer