Vivace

Vivace

Wat is de Vivace?

 

De Vivace is een populaire en veilige methode voor huidverbetering en verstrakking op een natuurlijke manier zonder operatie. Met weinig downtime (herstel)!! En het zet de huid aan het werk.

 

Microneedling staat al jarenlang bekend om goede resultaten en de Vivace microneedling met radiofrequentie (RF) behandeling werkt volgens de nieuwste technologie. Het unieke aan de Vivace is dat de behandeling microneedling combineert met radiofrequentie. Radiofrequentie helpt om de collageen aanmaak in ons lichaam te boosten en aan te maken. Door de radiofrequentie wordt er extra warmte in de huid aangebracht waardoor er nog meer huidverstrakking/verbetering plaatsvindt en precies in de huidlaag waar wij dat graag willen hebben. Hierdoor geniet je langer van een mooi en effectief resultaat. Collageen helpt om de huid voller en stralender te maken. Tevens helpt collageen om (acne) littekens te helpen vervagen. Microneedling met radiofrequentie (RF) is een zeer innovatieve cosmetische behandeling die de slappe huid verstrakt, rimpels vermindert, acne, acnelittekens en de huidtextuur verbetert. Daarnaast werkt de Vivace microneedling RF effectief op het verkleinen van poriën, egaliseert de huidskleur en kan het ook toegepast worden op het verminderen van striae.

 

De Vivace is geschikt voor:

· Fijne lijntjes en rimpels
· Zonschade/pigment
· Huidverstrakking
· Huidveroudering
· Grove poriën
· Acne
· (Acne) littekens
· Striae

Hoe werkt de Vivace behandeling?

 

Voor dat we de Vivace behandeling beginnen starten we met een intake. De behandeling kan worden toegepast op alle huidtype.

De vivace bevat voor iedereen een nieuw kopje met 36 steriele naaldjes. Deze zorgen door gemotoriseerde bewegingen voor een gelijkmatige behandeling van de huid.

Om optimaal resultaat te krijgen adviseren wij de behandeling te doen in kuur verband van 3 keer. Waarbij gebruik van de door ons geadviseerde producten noodzakelijk is.

Wat kun je verwachten na de behandeling?

 

Na de behandeling kan je huid wat rood, warm en gevoelig aanvoelen. Dit is vaak enkele uren na de behandeling weer weggetrokken.

Er is direct resultaat zichtbaar in de huidtextuur en de huidtint. In de 3 maanden na de Vivace behandeling zal de gestimuleerde collageen aanmaak het resultaat verbeteren en de huid ziet er stralend uit.