VI peel

Start vandaag met de transformatie van je huid! Een must in het voor en najaar.

VI Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen, de huidtextuur te verbeteren en huidproblemen als acne en pigmentatie te behandelen. Heel mooi in kuur maar voor elke huid eigenlijk een must in voor en najaar.

VI Peel bevat doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen en de huid van binnenuit opnieuw opbouwt.

 

Peeling varianten

De VI Peel range bestaat uit 5 verschillende varianten die door de unieke samenstelling perfect afgestemd zijn op het behandelen van vele huidindicaties, zoals huidveroudering, acne, pigmentstoornissen, hyperpigmentatie, melasma, rosacea, eczeem en psoriasis.

 

​Behandelindicaties

Anti-aging – VI Peel en VI Peel Precision hebben een krachtige werking op de verouderde huid. Deze peelings helpen lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.

Acne, onzuiverheden en littekens – VI Peel Purify en VI Peel Purify Precision Plus werken heel gericht op acne, onzuiverheden en acne littekens. Het zuivert de poriën, remt de bacteriegroei, regenereert en beschermt de huid.

Hyperpigmentatie – VI Peel Precision Plus zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigment-stoornissen en hyperpigmentatie.

Gevoelige huid – VI Peel verbetert een gevoelige huid, zoals bij rosacea, eczeem en psoriasis

 

Kenmerken

Synergetische mix van actieve ingrediënten voor:

  • Verbetering van de huidskleur, huidstructuur en helderheid van de huid
  • Vervagen van huidverkleuringen (ouderdomsvlekken, rosacea, sproeten, pigment­stoornissen, hyperpigmentatie en gelaatsmelasma)
  • Verfijnen van de poriën, voor een gladder uitziende huid
  • Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
  • Zuiveren van de huid met acne en onzuiverheden, ontstekingen, bacteriën en overmatige opbouw van talg in de huidcellen
  • Stimuleren van huideigen collageen­ en elastineproductie voor een zichtbaar stevige, jongere huid