VI peel

Peel now, glow later

Start vandaag met de transformatie van je huid! Een must in het voor- en najaar.

VI Peel is een van de meest populaire behandelingen om de huid te verjongen, de huidtextuur te verbeteren en huidproblemen als acne en pigmentatie te behandelen. VI Peel bevat doeltreffende ingrediënten die diep in de huid doordringen en je huid opnieuw opbouwt van binnenuit.

 

Peeling varianten

De VI Peel range bestaat uit 5 verschillende varianten die door de unieke samenstelling perfect afgestemd zijn op het behandelen van vele huidindicaties, zoals huidveroudering, acne, pigmentstoornissen, hyperpigmentatie, melasma, rosacea, eczeem en psoriasis.

 

​Behandelindicaties

Anti-aging – VI Peel en VI Peel Precision hebben een krachtige werking op de verouderde huid. Deze peelings helpen lijntjes en rimpels te verminderen, verbetert de huidtextuur en stimuleert de productie van collageen.

Acne, onzuiverheden en littekens – VI Peel Purify en VI Peel Purify Precision Plus werken heel gericht op acne, onzuiverheden en acne littekens. Het zuivert de poriën, remt de bacteriegroei, regenereert en beschermt de huid.

Hyperpigmentatie – VI Peel Precision Plus zorgt voor een opzienbarende verbetering bij een huid met melasma, post-inflammatoire hyperpigmentatie (PIH), pigment-stoornissen en hyperpigmentatie.

Gevoelige huid – VI Peel verbetert een gevoelige huid, zoals bij rosacea, eczeem en psoriasis.

 

De VI Peel behandeling is een echte aanrader op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en littekenbehandeling. Je kunt de tarieven vinden in onze prijslijst