Skinpen

De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Bovendien is het als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen.

 

De SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren! De naalddiepte kan in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen op de naald zelf worden ingesteld en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan ingesteld. Dit is uniek en hiermee wordt de veiligheid van de behandeling gewaarborgd.

 

Hoe werkt medisch micro-needling?

Met medisch micro-needling worden, door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, kleine openingen in je huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijke herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. Je huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender.

 

De medisch micro-needling behandeling is een echte aanrader op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en littekenbehandeling. Je kunt de tarieven vinden in onze prijslijst.