Schoonheidsspecialiste Amersfoort Vathorst - Original Skin
170
page-template-default,page,page-id-170,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Original Skin
in Amersfoort Vathorst

Original Skin is een praktijk voor huidverbetering, gelegen in Amersfoort Vathorst. Bij Original Skin wordt de behandeling altijd vakkundig op uw huid afgestemd. Dit start uiteraard bij de huidanalyse. Samen met u bekijken we wat in uw situatie mogelijk en gewenst is. Vervolgens stellen we in overleg een persoonlijk behandelplan op.

Missie: Huidverbetering bereikbaar maken voor onze cliënten.

Visie: Huidverbetering inzichtelijk maken voor onze cliënten.

Kernwaarden: Huidverbetering, rust en het coachen van onze cliënten

Bij onze praktijk in Amersfoort Vathorst kunt u voor allerlei behandelingen terecht. Of u nu komt voor permanente make up, behandelingen tegen acné of andere behandelingen voor huidverbetering – wij staan voor behandelingen op maat. Coaching en begeleiding zijn onze belangrijke pijlers. We werken samen met een cosmetisch arts voor injectables en voor huidverjonging maken we gebruik van Zo Medical producten van by Zein Obagi. Tevens is Original Skin aangesloten bij Anbos, de brancheorganisatie met gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

Geschiedenis

Sinds januari 2007 is Margo, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, eigenaar van de praktijk voor huidverbetering. Al snel ontwikkelde Original Skin zich tot een bloeiende en gezonde praktijk voor huidverbetering. Om de cliënten tijdig aan een behandeling op maat te helpen, zijn de schoonheidsspecialisten Nanda en Anoek in 2008 en 2009 bij het team gekomen. Alle drie hebben we veel ervaring opgedaan bij de Hannah klinieken in Amersfoort. Hannah heeft ons echt de passie voor de huid bijgebracht. Als gediplomeerde schoonheidsspecialisten weten raad met een droge huid, verzorgen we de verslapte huid en helpen we u met plezier van uw puistjes of rimpels af.

Vanaf 1 maart 2013 zijn we van Leusden naar Amersfoort Vathorst verhuisd. Gelijktijdig hebben we er een nieuwe collega bijgekregen: Britt van der Most. Britt werkte eerder als schoonheidsspecialiste bij Huid in Vorm en Skinprovement en heeft een behoorlijke portie ervaring. Britt is  gespecialiseerd in de behandeling van Acné.

Ook Fenna is in 2014 na haar stage ons komen versterken en bleek al snel een hele goede aanvulling op ons team. Fenna is niet alleen een specialist op het gebied van Acné, ze weet ook precies hoe ze u kan voorzien van de mooiste wimperextensions. Daarnaast zal Fenna ook regelmatig achter de receptie te zien zijn.

Maak kennis met onze schoonheidsspecialisten

Bij Original Skin beschouwen we ons zelf niet alleen als schoonheidsspecialisten; wij zijn vakkundige huidcoaches. Elke huidcoach heeft zo haar eigen specialisaties. Graag stellen we onszelf even voor, zodat u weet van wie u de behandelingen op maat mag verwachten. Liever een persoonlijk gesprek? Dat kan! Neem even contact op of kom langs bij onze praktijk in Amersfoort.

Margo

Eigenaar, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, huidcoach

 

Specialisaties:

 • Bindweefselmassage
 • Rimpelreductie/litteken therapie
 • Permanente make-up
 • Coagulatie
 • U-Consultancy geschoold
 • Deep tissue Touch

Na vijftien jaar praktijkervaring als huidcoach bij de Hannah klinieken in Amersfoort besloot ik voor mezelf te beginnen met Original Skin.

Ik ben heel erg blij met mijn team. Het zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten, vakmensen op wie ik helemaal kan rekenen en die altijd klaar staan voor onze cliënten. En dankzij onze samenwerking met een cosmetisch arts bij Original Skin kunnen we nóg meer hoogwaardige behandelingen bieden.

De uitdaging van een eigen praktijk? Constant in ontwikkeling blijven. Daarom volgen we regelmatig cursussen en bijscholing. Dit is ook te lezen in onze maandelijkse nieuwsbrief waarvoor u zich kunt aanmelden op de homepage. Ook werken we met exclusieve specialiteiten en producten van gerenommeerde merken zoals Hannah, Obagi, Neoderma, 2B, Seyo cosmeceuticals en VI-Derm. Zo blijft Original Skin een voorloper in het vak.

Anoek

Huidcoach, gediplomeerd schoonheidsspecialiste

 

Specialisaties:

 • Permanente make-up
 • Bindweefselmassage
 • Rimpelreductie/litteken therapie
 • Deep tissue Touch
 • Coagulatie

Ik werk alweer sinds 2009 bij Original Skin. Het vak van huidcoach heb ik geleerd bij de Hannah klinieken in Amersfoort, waar ik 6 jaar heb gewerkt.

Het leukste aan mijn baan is dat we steeds voor een beter resultaat gaan. We houden onze vakkennis dan ook goed bij door regelmatig cursussen te volgen. Het coachen van de cliënt – zowel in huidverjonging als in huidverbetering – is wat me boeit in dit vak.

Britt

Huidcoach, gediplomeerd schoonheidsspecialiste

 

Specialisaties:

 • Acné
 • Bindweefselmassage
 • Rimpelreductie/litteken therapie
 • Deep tissue Touch
 • Probleemregistratie

Ik versterk sinds maart 2013 het team van Original Skin. Daarvoor heb ik ruime praktijkervaring opgedaan bij Huid in Vorm en Skinprovement.

Het belangrijkste aan mijn baan vind ik dat onze huidbehandelingen een voelbaar positief effect kunnen hebben op het leven van onze cliënten. Ik heb een specialistische achtergrond in de verzorging en behandeling van acné, die ik hier goed kan benutten. Je ziet het zelfvertrouwen van de cliënt groeien naarmate de huid gezonder wordt. Daar haal ik veel voldoening uit.

Fenna

Huidcoach, gediplomeerd schoonheidsspecialiste

 

Specialisaties:

 • Acné
 • Bindweefselmassage
 • Rimpelreductie/litteken therapie
 • Deep tissue Touch
 • Wimperextensions

Ik ben bij Original Skin ingestroomd na mijn stageperiode en daar ben ik meer dan trots op. En nu werk ik er alweer bijna 3 jaar. Naast mijn werk als huidcoach zult u mij ook vaak tegen komen achter de receptie voor het maken van afspraken of het stellen van vragen.

Elle

Cosmetisch arts

 

 

Specialisaties:

 • Botox
 • Hyaluronzuur
 • Medisch cosmetische huidverbetering

Inmiddels is het alweer 10 jaar geleden dat ik mijn studie geneeskunde aan de universiteit van Maastricht heb afgerond. Na enkele jaren als arts te hebben gewerkt bij de disciplines (plastische) chirurgie en spoedeisende hulp geneeskunde, heb ik me gespecialiseerd in het plaatsen van injectables en medisch-cosmetische huidverbetering.
Mijn keuze voor dit vak komt voort uit mijn wens om mensen op een mooie manier ouder te laten worden met een stralende huid en een frisse uitstraling. Naast behandelingen met injectables, is een goede verzorging van de huid essentieel om dit te bereiken. Vandaar dat ik samenwerk met Margo en haar team.
Binnen het cosmetische aspect van mijn vak, verlies ik het eigen karakter van een gezicht nooit uit het oog. Ik streef dan ook naar een natuurlijke en frisse uitstraling waarbij uw eigen unieke schoonheid benadrukt wordt.