Rimpelreductie

Rimpelreductie

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: rimpels. Maar dit betekent niet dat we er niets tegen kunnen doen, er zijn genoeg behandelingen tegen huidveroudering. Meten is weten, daar begint alles mee. In een eerste gesprek worden uw wensen helder besproken. Daarna wordt op basis van de huidanalyse een effectief behandelplan gemaakt.

De Bindweefselmassage of Rimpelreductiekuur is een natuurlijke oplossing bij huidveroudering. Stimulering van de diepere bindweefsellaag remt het verouderingsproces en herstelt de huidbalans. Bovendien verbetert de doorbloeding van de huid, waardoor werkstoffen sneller door de huid worden opgenomen en waardoor de zuurstoftoevoer wordt verhoogd. Op die manier gaan we de strijd tegen de rimpels vol vertrouwen aan.

‘Het inzichtelijk maken van huidverbetering voor onze cliënten’ is niet voor niets onze visie. We willen u graag inzichtelijk maken hoe u met de juiste producten en behandelingen uw huid optimaal kan laten functioneren. U krijgt een goede huidconditie die u ook leert te behouden. Dit is van cruciaal belang als u huidveroudering wilt tegengaan.

Wanneer we aan huidverbetering werken is het belangrijk om gebruik te maken van het cumulatieve effect. Rimpels zijn nooit in één behandeling te reduceren. Pas na meerdere behandelingen mag er een conditionele verbetering verwacht worden. Zeker met de Rimpel- en Litteken Reductie Therapie is dit essentieel. Daarom zijn deze behandelingen altijd in kuurverband en met een goed thuisadvies. Zo komen we samen tot een stralende en strakke huid!

Natuurlijk is niet alleen de verouderde huid onderhevig aan degenererende invloeden. Als u last heeft van een van onderstaande situaties, kunt u eerder last krijgen van rimpels of een slechte huid:

  • Verslapte huid (b.v. na sterke vermagering of ziekte)
  • Vermoeide huid
  • Verzwakte huid (minder weerstand)
  • Littekenvorming, bijvoorbeeld na acné
  • Verklevingen, bijvoorbeeld als gevolg van stress

Er zijn meerdere behandelingen die rimpels tegengaan. Zo kunnen we u een peeling geven, zal een ultra geluid behandeling een strakke huid bevorderen en een bindweefselmassage de doorbloeding verbeteren. Rimpelreductie behandelingen zijn goed te combineren met bijvoorbeeld microdermabrasie of een derma-pen behandeling. Vraag gerust even naar de mogelijkheden of bekijk alvast de verschillende behandelingen die wij u kunnen bieden.

Original Skin werkt samen met een cosmetisch arts

Omdat wij u graag een totaal concept bieden werken we samen met een cosmetisch arts. We stellen u graag voor aan Drs. Elle Vissers van Mooi Medisch Sportief. Naast injectables, geeft Elle ook advies over medische peelings en de Medische lijn van Zein Obagi. Na het advies van Elle kunt u direct bij Original Skin terecht voor zowel huidverjonging als huidverbetering. Wij vinden de samenwerking met Elle ideaal omdat het een aanvulling kan zijn op de gezichtsbehandelingen. Samen brengen we uw huid in topconditie.

Facelift zonder operatie met fillers en Botox

Wat is een filler ?

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces gaat de huid steeds minder hyaluronzuur aanmaken. Dit kan de oorzaak zijn van een slappe huid, huidplooien en volumeverlies.

Lijnen en vouwen die zichtbaar zijn in een ontspannen gezicht worden statische rimpels genoemd. Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Als delen van het gezicht dankzij veroudering het volume hebben verloren, kunnen fillers ook de oplossing zijn. Fillers kunnen meer volume geven aan bijvoorbeeld de lippen, wangen en jukbeenderen.

Dokter Elle Visser heeft de bewuste keuze gemaakt om alleen met fillers van het merk Teosyal te werken. Dokter Vissers werkt nooit met permanente fillers. Teosyal is te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten.

Indien u meer informatie wilt over de mogelijkheden met fillers of een persoonlijk advies wenst, maak dan gerust een afspraak.