Icoone

Verbeter de conditie van je huid met een bindweefselmassage van de icoone® laser, de nieuwste generatiemechanische bindweefselmassage.

Icoone® laser biedt de nieuwste technologie voor mechanische bindweefselmassage en is geschikt voor het behandelen van:

 

 • rimpels
 • verslapping van de huid
 • pijn
 • littekenweefsel
 • cellulite
 • contour verbetering
 • versterken van het wond genezingsproces
 • verminderen van roodheid
 • verbeteren van bloedcirculatie
 • stimuleren van lymfedrainage
 • lipoedeem/lymfoedeem

 

SUPERIEURE RESULTATEN IN WEINIG TIJD

Met de icoone® kan elke centimeter van het lichaam behandeld worden, zelfs de meest kwetsbare delen zoals oogleden, de binnenkant van de armen en benen, de hals en het decolleté. Iedere behandeling wordt speciaal afgestemd op jouw wensen en is gericht op het optimaal resultaat. Na de eerste behandeling zie en voel je direct resultaat.

HOE WERKT DE ICOONE LASER

Door de twee gemotoriseerde rollers met de gepatenteerde roboderm technologie is het mogelijk om nu nog dieper in het bindweefsel te kunnen werken waardoor de resultaten optimaal zijn. Elke millimeter van de huid wordt gemasseerd door de geavanceerde technologie met rollers die inwaartse, uitwaartse, voorwaartse en achterwaartse  bewegingen maken.

De icoone laser werkt door de diepe bindweefselmassage doorbloedend en maakt het bindweefsel op een milde manier los waardoor de huid wordt voorzien van zuurstof en voedingsstoffen wat direct de celstofwisseling verbetert. Dit zet de aanmaak van collageen,  elastine en hyaluronzuur in gang. Het alveolaire netwerk (het netwerk van bloedvaten en vezels direct onder de huid) wordt gestimuleerd en zorgt direct voor versteviging en vermindering van rimpels.

 

De combinatie van de mechanische stimulatie van de rollers met LED en LASER  zorgt voor een nog intensievere werking en daardoor voor meer en sneller resultaat. De rollers creëeren 1180 micro stimulaties per dm2 wat zorgt voor herstel van de natuurlijke cel functie. De laser dringt diep in het onderhuids vetweefsel en wordt daar alleen geabsorbeerd door de vetcellen die hierdoor vloeibaar worden. Tegelijkertijd zorgt het LED licht  ervoor dat de celwand doorlaatbaar wordt waardoor het vet, wat is vrijgemaakt door de laser verplaatst wordt naar de bloedvaten om het vervolgens te transporteren naar de lever die de vetten kan omzetten in verbrandingsstof. De mechanische stimulatie van het weefsel zorgt voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfsysteem. .

 

MEDISCHE TOEPASSINGEN

De behandelingen met de icoone kunnen ook toegepast worden bij bepaalde medische aandoeningen. Door de verhoogde zuurstof toevoer naar het bindweefsel en de verbeterde bloedcirculatie en activatie van de fibroblasten stimuleert  het  de genezing van vasculaire aandoeningen zoals oedeem en lymfedrainage bevordert. Daarnaast kunnen er mooie resultaten geboekt worden met littekens en brandwonden.