Huidveroudering - Original Skin

Huidveroudering

Iedereen krijgt er ooit mee te maken.. Huidveroudering!

 

Het verouderen van de huid is een natuurlijk proces van het lichaam en begint bij iedereen vanaf je 25e levensjaar, al worden de tekenen van huidveroudering vaak pas duidelijk als je rond de 35 jaar bent.

 

De snelheid waarmee de huid veroudert wordt door erfelijke en uitwendige factoren bepaald, maar ook je eigen leefstijl speelt een rol in het verouderingsproces! Eerst verschijnen er fijne lijntjes – vooral rondom de ogen en de mond, doordat dit beweeglijke plekken zijn.

 

Die fijne lijntjes worden na verloop van tijd wat dieper en dus beter zichtbaar. Bij huidveroudering komen ook andere kenmerken om de hoek kijken zoals, volumeverlies en pigmentatieproblemen.

 

Helaas is huidveroudering niet helemaal tegen te gaan, het is nu eenmaal een natuurlijk proces van de huid. Door behandelingen te ondergaan, de juiste producten te gebruiken en te letten op voeding en supplementen kun je het vernieuwen van de huid goed stimuleren. Waardoor je huidveroudering afremt.

 

Maar wat kun je nog meer doen om het huidverouderingsproces te vertragen? Wij kunnen je daarmee helpen en samen met jou een persoonlijk huidplan maken om huidveroudering preventief aan te pakken.

We bieden veel behandelingen die helpen bij het verouderingsproces. Hiervoor kun je bij ons terecht voor persoonlijk advies.