Huidaandoeningen - Original Skin

Huidaandoeningen

Een huidaandoening wordt gekenmerkt doordat er iets specifieks met de huid aan de hand is. Over het algemeen worden huidaandoeningen gekenmerkt door een plek op je huid waardoor je huid niet goed aanvoelt. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen in Nederland en wereldwijd last van huidaandoeningen. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Hieronder leggen wij een aantal huidaandoeningen uit die wij regelmatig behandelen. Staat er niet bij wat jij zoekt? Bel even voor een intake gesprek en ontvang persoonlijk advies!

Acné behandeling

Acne is een huidaandoening waar veel mensen mee te maken krijgen. Meestal ontstaat acne in je pubertijd, door veranderingen in je hormonen.

> lees meer

Couperose

Gezellige blozende wangen. Leuk voor even, totdat ze niet meer weggaan. Couperose begint vaak met een klein gesprongen vaatje, maar breidt zich snel uit over je beide wangen.

> lees meer

Eczeem

Eczeem is een jeukende huiduitslag met roodheid, zwelling, schilfers, bultjes, kloofjes of korstjes.

> lees meer

Huidveroudering

Iedereen krijgt er ooit mee te maken.. Huidveroudering! Het verouderen van de huid is een natuurlijk proces..

> lees meer

Rosacea

Rosacea is een chronische huidaandoening in het gezicht, die gekenmerkt wordt door felrode verkleuringen van met name de wangen en de neus.

> lees meer

Pigmentvlekken

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan je aan je huid. Pigment beschermt je huid tegen de UV-straling die in zonlicht zit.

> lees meer

Steelwratjes

Steelwratjes (fibromen) zijn goedaardige gezwellen. Ze hebben over het algemeen dezelfde kleur als de huid, hoewel een aantal wratjes licht van pigment zijn.

> lees meer