Huidaandoeningen

Een huidaandoening wordt gekenmerkt doordat er iets specifieks met de huid aan de hand is. Je huid voelt dan vaak niet prettig en comfortabel aan. Tegenwoordig hebben steeds meer mensen last van huidaandoeningen. Dat maakt ze natuurlijk niet minder vervelend. Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Hieronder leggen wij een aantal veelvoorkomende huidaandoeningen uit die wij regelmatig behandelen. Staat er niet bij wat jij zoekt? Bel dan even voor een intake gesprek en ontvang persoonlijk advies van een van onze experts.

Acné behandeling

Heb je last van acne? Acne is een huidaandoening waar veel mensen mee te maken krijgen. Meestal ontstaat acne in je puberteit, door veranderingen in je hormonen.

> lees meer

Couperose

Dat bekende, gezonde blosje op je wangen na een wandeling in de kou. Maar wat als het niet meer weggaat? Dan kan het zijn dat je last hebt van couperose.

> lees meer

Eczeem

Wanneer je ergens op je lichaam jeuk hebt wil je het liefst krabben. Maar wanneer je last hebt van eczeem is krabben een onbegonnen zaak. Eczeem ontsiert niet alleen je huid, maar kan ook enorm jeuken en pijnlijk zijn.

> lees meer

Huidveroudering

Iedereen krijgt er ooit mee te maken.. Huidveroudering! Het verouderen van de huid is een natuurlijk proces van het lichaam en begint vanaf je 25ste levensjaar.

> lees meer

Rosacea

Een felrode kleur op je wangen of je neus die maar niet wegtrekt of minder wordt. Dit kan rosacea zijn. Rosacea is een chronische huidaandoening in het gezicht dat gekenmerkt wordt door felrode verkleuringen in het gezicht.

> lees meer

Pigmentvlekken

Bijna niemand heeft een gave en egale huid. Veel mensen hebben ergens op hun lichaam of gezicht pigmentvlekken. Pigment is een kleurstof dat ook wel melanine wordt genoemd. Het geeft kleur aan je huid.

> lees meer

Steelwratjes

Bultjes die met een dun steeltje aan je huid vastzitten: steelwratjes. In tegenstelling tot wat de naam suggereert, zijn steelwratjes geen wratten.  Maar ze kunnen wel ontzettend hinderlijk of ontsierend zijn.

> lees meer