hannah

Hannah

De doelstelling van ons als hannah huidcoach is om u bewust te maken van uw huid en huidverbetering te realiseren door middel van de hannah methode, producten en technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering waarbij u als mens helemaal centraal staat. Het is te merken dat wij de hannah filosofie volgen: wij staan altijd voor een persoonlijk huidadvies op maat.

Bij ons wordt u met sympathie en empathie behandeld, huidverbetering is daarbij het doel. De hannah producten worden ook speciaal op uw huid afgestemd, want iedere huid is uniek! Het thuisgebruik van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om uw huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal u de verantwoordelijkheid moeten nemen voor de dagelijkse verzorging van uw huid.

Een van de belangrijkste aspecten in een hannah behandeling is de hannah bindweefselmassage. Maar wat doet een bindweefselmassage nou precies in de huid?

Bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Door in de diepe lagen van de huid te masseren wordt de celstofwisseling geactiveerd. Daardoor maakt de huid collageen en elastine aan. Het bindweefsel zal zich gaan regenereren, wat een herstellend en verjongend effect heeft. Verklevingen worden opgeheven, de doorbloeding gestimuleerd en de huidfuncties genormaliseerd.

Indicaties

  • Huidveroudering
  • Rimpels
  • Verslapte huid
  • Slecht doorbloede huid
  • Acne
  • Littekens
  • Voor-nabehandeling cosmetische ingreep

hannah: geef je huid een kans 

Wie de huid regelmatig op de juiste manier laat onderhouden en ook zelf thuis goed de huid verzorgt ziet er langer jong en mooi uit. Dit is niet alleen goed voor uw huid, maar ook voor uw zelfvertrouwen. De hannah huidcoach weet als geen ander hoe dit werkt en geeft iedere huid een nieuwe kans!

Elk hannah product heeft een uitgebalanceerde samenstelling van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gecombineerd een krachtige werking hebben. Samen met uw huidcoach kiest u precies de juiste producten voor uw huid. Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten, die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld dat het resultaat snel zichtbaar wordt. Niet alleen vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk!

 

Hannah is aangesloten bij de stichting ‘Proefkoneen’ en test haar producten niet op dieren. Onze huidcoaches weten welke producten het best bij uw huid passen en geven u graag een persoonlijk advies. Loop gerust even binnen bij onze praktijk!