Cosmetisch arts

Botox

Botox® remt de overdracht van prikkels van de zenuw naar de spier en wordt onder meer gebruikt voor het vervagen van dynamische rimpels.

 

De behandeling

Een Botox® behandeling is veilig. Het middel heeft alleen een tijdelijk effect op de behandelde spier en geen invloed op de rest van het lichaam. Bovendien zal de behandelde spier zich volledig herstellen na enkele maanden.
Botox® blijft bij regelmatige behandelingen vaak steeds langer effectief, maar werkt nooit permanent. Wanneer je medicijnen gebruikt, moet je dit van tevoren aangeven tijdens de intake. Het gebruik van bepaalde medicijnen, bijvoorbeeld een antibioticakuur, kan een belangrijke reden zijn om de Botox® behandeling uit te stellen. Dit geldt overigens ook indien je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Fillers

Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af. Dit draagt bij aan de verslapping van de huid en het afnemen van volume in het gezicht.
Een filler behandeling is ideaal voor het herstellen van volumeverlies, het verbeteren van gezichtscontouren en het verzachten van diepere rimpels en plooien.

 

De behandeling

Een behandeling met een hyaluronzuur filler is veilig. Het middel heeft geen permanent effect, is oplosbaar en heeft geen invloed op de rest van het lichaam. Het resultaat houdt afhankelijk van het gekozen product en het behandelde gebied 6 tot 24 maanden aan.

Wanneer je medicijnen gebruikt, moet je dit van tevoren aangeven tijdens de intake. Het gebruik van bepaalde medicijnen kan een belangrijke reden zijn om de behandeling uit te stellen. Dit geldt overigens ook indien je zwanger bent of borstvoeding geeft.

Plan een afspraak

 

Elle Vissers zal op deze dagen aanwezig zijn bij Original Skin:

2023

  • 19 januari
  • 16 maart
  • 11 mei
  • 29 juni
  • 17 augustus