Biopeeling

De Chinese biopeeling, het betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie, van 2B Bio Beauty heeft een heel unieke werking. Het geeft al na één keer een prachtig resultaat, dat in kuurverband alleen maar wordt versterkt. De biopeeling bevordert de celdeling van je huid, waardoor er sneller een “nieuwe huid” aan het huidoppervlak verschijnt. Dit proces – dat normaal gesproken een maand duurt – wordt verkort naar ongeveer tien dagen. Ideaal bij acne, pigmentvlekken, littekens (oppervlakkig), grove poriën, rimpels en een verslapte huid. De behandeling kan als kuur of eenmalig worden toegepast. Wanneer je gebruik wilt maken van de kuur gaan we drie keer een biopeeling bij je toepassen met een tussentijd van ongeveer tien dagen.

2B Bio Beauty is een exclusieve lijn voor huidverzorging die “schoonheid terug naar de natuur brengt”. Door het gebruik van actieve kruiden- en plantenextracten kunnen alle problemen bij de huidverzorging behandeld worden. De producten van 2B Bio Beauty zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten. 2B Bio Beauty producten zijn niet op dieren getest.

Taking Beauty Back to Nature

Planten en kruiden worden al duizenden jaren gebruikt om het menselijk lichaam mooier te maken. Geïnspireerd door deze tradities heeft het 2B Bio Beauty onderzoeksteam met behulp van de laatste ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek een natuurlijke huidverzorgingslijn geschapen. Daarbij gebruiken zij de meest actieve kruiden. 2B Bio Beauty zet de modernste technologieën in om de actieve eigenschappen van de planten te bewaren.

De 2B Bio Beauty producten bevatten 5 exclusieve Kruiden Cocktails, één voor elke huidverzorgingslijn: de Hydration Kruiden Cocktail, Rebalancing Kruiden Cocktail, Anti-age Kruiden Cocktail, Whitening Kruiden Cocktail en Ogen Kruiden Cocktail. Elke Kruiden Cocktail bevat drie actieve kruiden met een synergetische werking om een specifieke huidsoort te verzorgen en verbeteren.

De internationaal erkende 2B Bio Beauty producten en schoonheidsbehandelingen zijn uniek in de werking en resultaten. Om die reden gebruiken en verkopen schoonheidsspecialisten in meer dan 20 landen 2B Bio Beauty cosmetica in hun schoonheidssalons.