Biopeeling

Bio-peeling: De Chinese kruidenpeeling van 2 B biopeeling heeft een heel unieke werking. Het geeft al na één keer een prachtig resultaat, dat in kuurverband alleen maar wordt versterkt. De Bio-peeling bevordert de celdeling van uw huid, waardoor er sneller een “nieuwe huid” aan het huidoppervlak verschijnt. Dit proces, dat normaal gesproken een maand duurt, wordt verkort tot ongeveer tien dagen. Ideaal bij acne, pigmentvlekken, littekens (oppervlakkig), grove poriën, rimpels en een verslapte huid. De behandeling kan als kuur (minikuur: drie keer in tien dagen), maar ook eenmalig worden toegepast.

2 B biopeeling is een exclusieve lijn voor huidverzorging die “schoonheid terug naar de natuur brengt”. Door het gebruik van actieve kruiden- en plantenextracten kunnen alle problemen bij de huidverzorging behandeld worden. De producten van 2 B biopeeling zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten. 2 B biopeeling producten zijn niet op dieren getest.

Taking Beauty Back to Nature

Planten en kruiden worden al duizenden jaren gebruikt om het menselijk lichaam mooier te maken. Geïnspireerd door deze tradities heeft het 2 B biopeeling onderzoeksteam met behulp van de laatste ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek een natuurlijke huidverzorgingslijn geschapen. Daarbij gebruiken zij de meest actieve kruiden. 2 B biopeeling zet de modernste technologieën in om de actieve eigenschappen van de planten te bewaren.

De 2 B biopeeling producten bevatten 5 exclusieve Kruiden Cocktails, één voor elke huidverzorgingslijn: de Hydration Kruiden Cocktail, Rebalancing Kruiden Cocktail, Anti-age Kruiden Cocktail, Whitening Kruiden Cocktail en Ogen Kruiden Cocktail. Elke Kruiden Cocktail bevat drie actieve kruiden met een synergetische werking om een specifieke huidsoort te verzorgen en verbeteren.

De internationaal erkende 2 B biopeeling producten en schoonheidsbehandelingen zijn uniek in de werking en resultaten. Om die reden gebruiken en verkopen schoonheidsspecialisten in meer dan 20 landen 2 B biopeeling cosmetica in hun schoonheidssalons.