Bio-peeling

Bio-peeling

Wat is Bio peeling?
Een Bio Pelling is een natuurlijke (bio) exfoliatie (peeling). De Bio-peeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling die gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (zonder apparaat) voor huidverbetering. Deze Bio peeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen (corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Bio peeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten en micronaaldjes van de Bio peeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!

Taking Beauty Back to Nature

Welk resultaat mag u van een bio peeling verwachten?
De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme wordt opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnenuit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën worden gladder en pigmentatievlekken verminderen. De bio peeling zorgt voor een schitterend resultaat waarbij u er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar!

Een bio peeling is effectief bij:
Anti rimpel behandeling, acne, vale (rokers) huiden, pigmentvlekken, onzuiverheden, grove poriën, fijne lijntjes, vette huid en littekens