Beauty Angel ELT 2

Beauty Angel ELT: Lichttherapie

Innovatieve licht- en welnessbehandeling

De Beauty Angel ELT (Energizing Light Technology) staat voor een innovatieve licht- en wellnessbehandeling, die de wens naar een natuurlijke huidverjonging en huidverbetering vervult. Deze nieuwe lichttechnologie stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron. In tegenstelling tot andere lichtbehandelingen verstoort de Beauty Angel geen andere cellen. Uw huid oogt zichtbaar egaler en stralender. Kleine rimpeltjes en pigmentvlekken in uw gezicht, hals en decolleté verdwijnen. De symptomen van huidveroudering worden niet verborgen, maar daadwerkelijk verminderd.

Betere doorbloeding van de huid

De doorbloeding van uw huid wordt verbeterd door de Beauty Angel ELT. De aanvoer van zuurstof en voedingstoffen neemt hierdoor toe en de afvoer van afvalstoffen verhoogt aanzienlijk. Het opnameproces van de huid stijgt, zodat onze huid verbeterende behandelingen bijzonder effectief werken.

Wetenschappelijk bewezen

Lichtbehandelingen met een speciale frequentie worden sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde- en cosmeticabranche toegepast. Daarnaast zijn er talloze wetenschappelijke studies, die de werkzaamheid bewijzen van lichtbehandelingen omtrent huidverjonging. Dr. A. Sommer en Dr. D. Zhu van Universiteit Ulm hebben het lichtsysteem van de Beauty Angel vergeleken met de parameters van reeds bestaande systemen.  Zij hebben vastgesteld dat er bij de Beauty Angel sprake is van een nieuw huidverjongingssysteem.

Directe resultaten van de Beauty Angel ELT

  • Zachtere en soepelere huid
  • Verhoging vochtgehalte
  • Verbetering van totale huidbeeld
  • Verfijnde poriën
  • Stralende teint
  • Verbeterende opname en werking van cosmetische producten
  • Betere doorbloeding

Resultaten op lange termijn van de Beauty Angel ELT

  • Het bindweefsel wordt steviger omdat de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron wordt gestimuleerd.
  • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté.
  • Ouderdomsvlekken en pigmentvlekken verbleken.

Het proces van de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron houdt nog enige tijd aan na de eerste sessie. Voor een blijvende verbetering van uw huid raden wij u een kuur aan van tien weken, met een frequentie van één a twee keer per week. Daarna houdt u de huid in optimale conditie met één a twee keer per maand. Belangrijk is dat u de huid met huid verbeterende cosmeticaproducten ondersteunt.

We helpen u graag aan een advies op maat. Als u zelf al nieuwsgierig bent geworden of al precies weet wat u wil, dan kunt u hier zien wat wij u kunnen bieden.