Sckin Nutrition
B U I L D – U P – Y O U R – I M M U N E S Y S T E M

Terwijl u slaapt, helpt retinol uw fijne lijntjes en rimpels te verminderen en ondersteunen ceramiden de vochtretentie, huidstructuur en textuur. Kalmerende stoffen beschermen tegen ontstekingen.

 

• hou stress en angst buiten de deur
• beweeg en ontspan regelmatig
• eet 2 eetmomenten per dag groente/fruit
• zorg voor voldoende slaap
• herstel je darmen
• knuffelen verlaagt je cortisol (stress hormoon) en verhoogt je oxytocine.
• yoga, meditatie en ademhaling helpen jou met je parasympaticus (zenuwstelsel in rust) te activeren. Even uit het hoofd en in het lijf.
• ondersteun je lijf en tekorten met de juiste supplementen.

 

Bij #stress adviseren wij de Super Greens+ in te nemen in combinatie met Omega+.
Bij het #immuunsysteem ondersteunen adviseren wij vitamine C (vitamin C+) 5-10 gram per dag.
Daarnaast is de zink en vitamine D uit Collagen+ en Super Greens+ ook erg waardevol voor ons immuunsysteem.
Laat je voorlichten door onze specialistes.

Aanbieding van de maand december: Loveley Lip Plumper ter waarde van €15 cadeau bij aanschaf van een product uit de Touch familie.

Effectieve volumeverbetering! Een optische illusie of daadwerkelijk vollere lippen? Het goede antwoord is het tweede, want hannah Lip Touch is namelijk speciaal ontwikkeld om het volumeverlies van de lippen tegen te gaan. Tevens pakt het droge en schrale lippen effectief aan.  Het lipvolume neemt toe en de zichtbaarheid van “barcode” lijntjes op de lippen vermindert. Het zorgt voor meer egaliteit, een goede hydratatie en een egale structuur. Dit betekent vollere en mooi glanzende lippen. Plumping, healthy & touchable.

 

Dus, heb je last van droge lippen of neemt het volume te snel af? Met hannah Lip Touch is dat verleden tijd! Deze zijdezachte balsem zorgt voor meer soepelheid en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor de hydratatie en het volume van de lippen kan herstellen. De nieuwe Lip Touch is de jongste telg binnen de hannah Touch Family. Deze productlijn is bekend van de award winnende Touch of Silk en Brilliant Touch, maar ook van de Touch of Colour en de vorig jaar geïntroduceerde Fixing Touch.

 

Met de feestdagen in het vooruitzicht biedt Original Skin in samenwerking met hannah dit fantastische product aan. Bij aanschaf van een product uit de hannah Touch Family in de maand december ontvang je de nieuwe Lip Touch cadeau! Een ideaal Sint-, Kerst- of eindejaarsgeschenk om te geven én te krijgen!