Actie - Original Skin
477
page-template-default,page,page-id-477,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-14.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Met deze hannah Peel & Mask set heeft u alles in huis om de huid regelmatig een extra grondige reiniging te geven. De Enzymatic Skin Peeling verwijdert de dode huidcellen van de hoornlaag waardoor uw huid direct lekker zacht, glad en fris aanvoelt.

 

De Cleansing clay ontgift de huid op een zeer intensieve manier maar voelt daarbij wel zacht en mild aan. Cleansing Clay is een uniek, diep reinigend ‘detoxmasker’ met twee uitzonderlijk rijke kleisoorten, te weten kaolien (een kleisoort, rijk aan o.a. silicium) en bentoniet (een roze kleisoort van vulkanische oorsprong, rijk aan o.a. humuszuren, natrium en meer dan 70 sporenelementen).

 

Door gebruik te maken van een microwave Original Skin kompresdoek voor het verwijderen van de Peel of Mask, geeft u de huid een optimale reiniging en een extra hydratatie boost.

 

 

 

Enzymatic Skin Peeling 40 ml

Cleansing Clay 40 ml
Kompresdoek
Samen voor €72 met een kompresdoek ter waarde van €9.90

Behandeling van de maand januari 2020.

Behandeling met de SkinPen ook wel Micro-needeling genoemd, in de maand december 2019 en januari 2020 van €179,50 voor €145

 

De huid in de diepte vernieuwen. Dit kan met de SkinPen Collageen Inductie Therapie (CIT). De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde medische micro-needling systeem ter wereld. Het is tevens als enige systeem FDA goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné-littekens. Naast het behandelen van acné-littekens, is een behandeling met de SkinPen geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen.