Acné

Acné

Wij helpen u van uw acné af!

Wij hebben ons gespecialiseerd in het behandelen van acne en willen graag met jou de uitdaging aangaan om ook jou te helpen aan een mooie, frisse en gezonde huid. Doordat wij de nodige certificaten hebben krijg jij onze acné behandelingen vaak vergoed van je zorgverzekering.

Meestal ontstaat acne in je pubertijd door veranderingen in je hormonen maar het kan ook gebeuren dat je al lang de puberleeftijd bent gepasseerd en toch nog of ineens weer last van een onzuiverheden hebt. Vaak heeft dit te maken met een verkeerde verzorging, stress en /of je voeding. Door je huid sterker en weerbaarder te maken en goede instructie voor thuisverzorging door te voeren, is het ook voor jou mogelijk om je acne weer onder controle te krijgen.

Dit doen wij met speciale acne behandelingen. Tijdens deze behandelingen maken we gebruik van zuren waardoor alle functies van je huid verbeterd worden. Je kunt dit zien als een soort sportschool waarin we je huid trainen.  Als je huid sterker is en minder gevoelig reageert op je eigen hormonen zullen er minder ontstekingen ontstaan, je talgklier zal minder talg aanmaken en dit resulteert in een mooie en schone huid.