Uitgelicht: wish pro

Uitgelicht: wish pro

Na de vakantie kan de huid soms wat droger aan voelen. Teveel zon, buiten zijn en het wat minder onderhouden tijdens de vakantie kan zijn tol eisen. Geen nood, we hebben daar een prachtige behandeling voor, namelijk de Wish Pro. En omdat elke huid uniek is kunnen we de behandeling helemaal afstemmen op waar de huid behoefte aan heeft.  Er is keuze uit verschillende serumcapsules met actieve ingrediënten en er zijn veel combinaties mogelijk. Dus eindeloos veel behandelopties.  
te combineren met andere behandelingen als microneedling, dermabrasie, etc.
Echt super fijn.De behandeling kan in kuur maar ook kunnen we de Wish Pro toepassen in een reguliere behandeling. Na 15 minuten heb je al een zichtbaar effect en na een kuur van meerdere behandelingen kun je extra lang genieten van een gezonde, stralende, gladde en gehydrateerd huid.
Het resultaat: Een jonge, frisse, gezonde, zichtbaar verbeterde huid!