In de vakantiemodus! 

In de vakantiemodus! 

Ik heb vakantie. En het plan is om naar het mooie eiland Rügen te gaan. Het is zondagochtend en we willen tegen een uur of één met de camper vertrekken. Maar voor we gaan, bedenk ik me dat het wel een goed idee is om tijdens mijn vakantie te kunnen inloggen in de werkagenda van Salonized. Vraag me niet waarom maar ik heb altijd goede ideeën zo vlak voor de vakantie als mijn brein nog volop in de werkmodus staat. Het toevoegen op mijn telefoon van de werkagenda is heel gemakkelijk lees ik in de gebruiksaanwijzing van Salonized. Daarom voeg ik het IP adres van mijn telefoon (via google gekeken hoe dat moet) toe in het systeem en daarna kan  ik waar ik ook ben inloggen in de werkagenda. Zo gezegd zo gedaan. Als ik enthousiast kijk of het gelukt is ligt het hele systeem eruit, zowel thuis als ook op de zaak. Mijn hart slaat over, kortom stress want dan kunnen morgen de collega’s ook niet in de werkagenda. En op zondag kan ik de helpdesk niet inschakelen. De details zal ik jullie besparen maar het is allemaal weer goed gekomen, ik was een spatie tussen de ip adressen vergeten

Met dank aan Salonized en Fenna is het opgelost. Ik zat ondertussen al in Duitsland. 

Fenna’s  commentaar: ontspan en ga lekker vakantie houden. Het komt goed. (We hebben gelukkig één nuchtere in the house)En dat is zeker waar,  want goed komt het zeker. We hebben bij Original Skin een fantastisch team met voldoende expertise en ervaring, en we vullen elkaar goed aan. 

Waar wil ik nou naar toe met mijn verhaal?

Alles alleen willen doen werkt absoluut niet. Het komt misschien voort uit enthousiasme, ambitie of perfectionisme (al denk ik niet dat ik dat heb) of de controle willen houden. Maar dat werkt niet in de praktijk .

Het is juist fijn om te kunnen samenwerken in een team, want:

  • Als team hou je elkaar een spiegel voor
  • Neem je elkaar werk uit handen
  • Geef je elkaar energie en inspiratie
  • En het is gezelliger en leuker 

We zijn als team allemaal met het zelfde bezig, en dat is het goed en vakkundig behandelen van onze cliënten met als doel huidverbetering. En wanneer er iemand uit het team op vakantie is neemt de rest het over, en gaat dat gelukkig gewoon door.

Dus voor wie nog gaat genieten van een lekkere vakantie, laat het werk los -want wat je loslaat groeit- en kom uitgerust weer terug.

Fijne vakantie allemaal. 

Liefs, Margo