Wat is Biopeeling?

Wat is Biopeeling?

Wat is Biopeeling? 
De term Bio Peeling is geen merknaam maar betekent (bio) natuurlijk en (peeling) exfoliatie. De Biopeeling van 2B Biobeauty is de nieuwste generatie kruidenbehandeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze biopeeling methode is gericht op het verwijderen van de dode cellen (corneocytes) bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de 2B Biopeeling het afschilferingsproces van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingredienten en micronaaldjes van de Biopeeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden!


Welk resultaat kan men verwachten?
De huid wordt diep gezuiverd, het cellulaire metabolisme opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnenuit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn  gladder en pigmentatievlekken verminderen. Een schitterend resultaat waarbij u er onmiddellijk goed uitziet. Het elimineert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al duidelijk zichtbaar.

Effectief bij:
Anti rimpel behandeling ,vale (rokers) huiden, pigmentvlekken ,onzuiverheden ,grove poriën,fijne lijntjes ,vette huid, littekens, acne

De natuurlijke bestanddelen in 2B Bio Peeling zetten het peelingproces in werking, waardoor het celmetabolisme wordt gereactiveerd (mitose).
Anti-aging gelaatsverzorging 
De huid wordt intens verrijkt met zuurstof en gehydrateerd, zodat ze herademt en haar jeugdige uitstraling terugkrijgt. Ze wordt zachter, sterker en steviger.

Rimpels en lijntjes vervagen
Ideaal als opkikker.

Zuiverende gelaatsverzorging
2B Bio Peeling bevordert niet alleen de verwijdering van onzuiverheden, maar normaliseert ook een overmatige talgproductie. De huid wordt diepgaand gezuiverd. Verwijde poriën vernauwen.

Ophelderende gelaatsverzorging
De melanineproductie wordt afgeremd. Pigmentvlekken vervagen. De teint oogt helderder, stralender en egaler. Als kuur van 4 behandelingen met intervallen van minstens 7 dagen.

De Biopeeling is erg mooi in kuurverband en we hebben daarvoor speciale kuurarangementen van drie á vier keer. Vraag ons om informatie.