Uitgelicht: deep tissueTouch Massage

Uitgelicht: deep tissueTouch Massage

Het leven is  vandaag de dag hectisch en er wordt veel van ons verwacht. Vooral in deze tijd van het jaar is het vaak met ons energielevel minder gesteld. Bij Original Skin denken we oplossingsgericht. U hoeft niet meer te kiezen tussen ontspanning en verbetering van uw huidconditie, want we hebben de Deep Tissue Massage. De Deep Tissue huidbehandeling is een  rustige en diepgaande weefselmassage voor het gelaat en decolleté en maakt het spier- en bindweefsel los. Verhardingen, blokkades en verklevingen in het spier- en bindweefsel worden opgeheven, waardoor het bloed vrijer kan stromen en haar transportfunctie optimaal kan vervullen. Dit brengt uw energielevel weer lekker omhoog.

De afvalstoffen worden snel afgevoerd en de huid wordt voorzien van voldoende voedingsstoffen, zuurstof en andere stoffen die nodig zijn voor het levensonderhoud van de huid. De huid wordt aangezet tot herstel en daarmee samenhangende versteviging, verbetering van de huidstructuren, souplesse en teint.

Kenmerkend voor de Deep Tissue Massage is dat de behandeling niet wordt aangeleerd in een vaste volgorde of vanuit een vast stramien maar vanuit doelen zoals bijvoorbeeld vermoeidheid.

Wij adviseren de Deep tissueTouch bij:

  • * zichtbare roodheden
  • * craquelé-achtige huidstructuur
  • * verouderingsymptomen
  • * gevoelig zijn van de huid
  • * trekkerig aanvoelen van de huid
  • * vermoeidheid

Een behandeling van een uur is  €89,50  en deze maand krijgt u de behandeling met de Collageen lamp ter waarde van €25 cadeau. Hierdoor wordt de huid nog meer  voorzien van energie en een extra lichtboost, waardoor de laatste winterloodjes een stuk gemakkelijker worden.